Az állami polgári és felsőkereskedelmi iskolában...
Referát o slávnostnom začatí školského roka 1911/1912 v Humenskej štátnej meštianskej a vyššej obchodnej škole dňa 5. 09. 1911. Účasť učiteľov na rímskokatolíckom ako aj evanjelickom reformovanom (kalvínskom) obrade. Počty zapísaných študentov, porovnanie z predchádzajúcim rokom.