Árverési hirdetményi kivonat - Kádar, Lajos; Truszka, Károly
Text dražobného oznamu, podľa ktorého v prospech Uhorského kráľovského eráru budú vydražené majetky Berischa Weinbergera zapísané v pozemkovej knihe Stropkova č. 215. Text dražobného oznamu datovaný v Stropkove 13. 07. 1911. Verejná dražba sa uskutoční v Stropkove dňa 28. septembra 1911