Festőművészek képkiállitása Homonnán
Správa o tom, že v Humennom v dňoch 21.-24. 09. 1911 prebieha predajná výstava obrazov renovovaných výtvarníkov. Menoslov výtvarníkov - o.i. Antal Nógrady, Sándor Beregi, Jenő Molnár, Béla Fabián a iní.