A nagy átalakulás Oroszországban : Külföldi hangok az orosz forradalomról - Hollós, Juraj
Ohlasy na ruskú revolúciu vo februári 1917. Názor švédskeho profesora Hjörneho na zmenu politického systému v Rusku. Predpovedaný vplyv udalostí v Rusku na priebeh vojny.