A törvényszéki elnök üdvözlése
K menovaniu do funkcie predsedu Kráľovského krajského súdu v Rimavskej Sobote blahoželali dňa 26. 04. 1917 Štefanovi (István) Csehovi po zložení prísahy predseda senátu súdnej tabule Dr. Mikuláš (Miklós) Musotter, hlavný prokurátor Dr. Štefan (István) Mészáros a advokát Dr. Július (Gyula) Rárossy na zasadnutí sudcovskej rady.