Ováció
Penzionovaný stredoškolský profesor Zjednoteného protestantského gymnázia v Rimavskej Sobote - Gustáv (Gusztáv) Zachar - oslávil dňa 27.03.1917 svoje 80-te narodeniny. V školstve pôsobil 40 rokov.