Főigazgatási látogatás
Hlavný školský inšpektor pre odborné školstvo v Uhorsku Vojtech (Béla) Kirschner navštívil dňa 31. 03. 1917 Štátnu vyššiu obchodnú školu v Revúcej a zúčastnil sa na hospitácii vo všetkých triedach. Zaujímal sa hlavne o žiakov najvyšších tried v súvislosti s povolávacím rozkazom.