Jótékonysági hangverseny Jolsván
Správa o priebehu dobročinného koncertu, ktorý usporiadal spoločenský kruh Zita pri Štátnej meštianskej dievčenskej škole v Jelšave dňa 15. 03. 1917. Režijne ho pripravila riditeľka Mária Sebestyén. Článok obsahuje prehľad účinkujúcich. Podujatím sa získalo 670 korún na dobročinné účely. V závere sú informácie o darcoch.