Közigazgatási hirek
Nový hlavný župan Gemersko-malohontskej župy Gejza (Géza) Lukács vymenoval v máji 1917 hlavného župného notára Gemersko-malohontskej župy Dr. Júliusa (Gyula) Forneta zástupcom podžupana.