Az OMKE gyűlése
Správa o tom, že predstavenstvo hornozemplínskej sekcie Uhorského krajinského obchodného združenia (OMKE - Országos Magyar Kereskedelmi Egyesülés) na svojom zasadaní v Michalovciach dňa 4. 10. 1911 o.i sa rozhodlo pre odsúhlasenie tajného volebného práva.