Árverési hirdetményi kivonat - Ádamkovich, [Viktor]; Knyazoviczky, [?]
Text oznamu o konaní verejnej dražby č. 4695/1911 tkv. vydražovaného Juraja Kirlika, ktorého majetky sú zapísané v pozemkovej knihe č. 55 obce Pichné, kde sa aj dražba uskutoční dňa 10. 11. 1911 v prospech dražiteľa Jozefa Szmetanku. Konanie verejnej dražby zverejnil Kráľovský okresný súd v Humennom 19. 09. 1911.