Az aszony - France, Anatole
Príbeh. Z francúzskej literatúry pre týždenník Homonna és Vidéke preložil L-a. [Prekladateľ je pravdepodne regionálny, ostáva na prebádanie, pod touto značkou viackrát uverejňované fejtóny v menovanom týždenníku].