Valami a közbékéröl - Toronszky, Endre
Polemika o náboženskej neznášanlivosti, ktorá vznikla medzi bývalým obyvateľom Humenného, penzionovaným lekárom Dr. Dávidom Thománom a hlavným predstaviteľom evanjelickej reformovanej cirkvi (kalvínom) v Humennom Alexandrom (Sándor) Böszörményim