Kitüntetés
Správa o udelení vyznamenania vojenského záslužného kríža III. triedy [Érdem kereszt hadiékitménnyel és a kardokkal] učiteľovi gréckokatolíckej ľudovej školy v Šumiaci - Eugenovi (Jenő) Ilykovitsovi v máji 1917.