Még valami a közbékéről - Toronszky, Endre
Článok o konfesijných nepokojoch v Humennom, za vznik ktorých pisateľ článku [Dr. práv z Humenného] označuje kalvínskeho farára Alexandra (Sándor) Böszörményiho