A vidék fejlődése
Správa o úspešnom rozvoji mestečka Medzilaborce, kde zásluhou hlavného slúžneho grófa Viktora Hoysa a advokáta Ignáca Bettelheima vzniklo viac ustanovizní, urobil sa chodník bez dlhého špekulovania.