Egyházkerületi közgyűlés
Správa o konaní cirkevného zhromaždenia evanjelickej reformovanej cirkvi predtiského dištriktu, do ktorého spadá aj gemersko-malohontský seniorát, v Miskolci (HU) v dňoch 14. - 15. 06. 1917. O. i. bol zastupujúci senior gemersko-malohontského seniorátu Martin (Márton) Buzy poverený vedením administratívy. Účastníkmi z Gemera boli: Gejza (Géza) Lukács, hlavný župan a hlavný cirkevný dozorca, profesor gymnázia Dezider (Dezső) Kerekes a radca Štefan (István) Binke. Mimoriadne zasadanie ohľadom voľby seniora gemersko-malohontskej oblasti sa predpokladá dňa 24. 06. 1917 v Bánreve (HU).