Nagyrőczei Takarékpénztár részvénytársaság : Részvényaláirási felhivás - Az igazgatóság
Revúcka sporiteľňa, účastinná spoločnosť zvýšila hodnotu svojich účastín. Dňa 2. 05. 1917 to dalo na známosť verejnosti riaditeľstvo banky.