Telefon
Text odozvy uhorského riaditeľstva pôšt a telegrafnej prevádzky podpísanej jej riaditeľom Imrichom Pálom na nadnesenú sťažnosť v týždenníku Homonna és Vidéke č. 40 (8.10.1911), ohľadom nezabezpečeného telefónneho spojenia Humenné - Sátoraljaujhely. Dôvody sú v preťažení prevádzky (potreba vymeniť elektrický okruh).