Csak egy virágszálat" - Géczy, Istvánné [?]; Édes, Július
Text vyúčtovania z finančnej zbierky, ktorú organizovala humenská pobočka Sanatórneho spolku arcikniežaťa Jozefa (A József kir. heceg szanatóriumi egyesület) pod vedním predsedníčky spolku Istvánné Géczy. Menoslov darcov a výška ich príspevekov. Čistý zisk 214,93 korún bude pokázaný na účet chorých na tuberkulózu.