Választások előt
Úvodník venovaný pripravujúcim sa komunálnym voľbám v Humennom, ktoré sa uskutočnia 13.12.1911. Výzva k obyvateľstvu aby nešli k voľbám s malichernými vidinami, konfesijnými nezrovnalostiami.