Elfogott zugügynökök
Správa o tom, že humenskí četníci zadržali pokútnych prevádzačov cez hranice. Jednalo sa o Jána (János) Janászki z Gátaju [?] a Foglása z Michaloviec. Keďže už dlhšie ich hľadali četníci z Budapesti, humenskí četníci im ich odovzdali uskutočnili aj súpis obyvateľov odídených z jednotlivých obcí Zemplína.