Korházunk
Glosa kladne hodnotí súdobý stav verejnej nemocnice v Humennom. Nástupom vedúceho lekára [nie je uvedené meno- od júla 1911 Dr.Gejza Hazay] sa začala doslovne starostlivosť o pacientov. Od zástupcu [Dr. Armín Knapp] prevzal distribúciu liekov, zabezpečil domácku stravu pre chorých, čistota nemocnice stúpla, finančná situácia sa vylepšila. Celkove sú finančné pohľadávky 10 tisíc korún. Hotovosť je 1500 korún.