Hősi halál
Na talianskom fronte padol dňa 23. 05. 1917 poručík Karol (Károly) Gregor, bankový úradník Poštovej banky v Rožňave [postatakarékpénztári tesztviselő]. Bol synom živnostníka Jozefa (József) Gregora. Mal 25 rokov.