Meghivó - Szontagh, Viliam
Spoločenská zábava s dobročinným cieľom sa pripravovala na deň 5. 06. 1917 v Jelšave. Výťažok mal byť poskytnutý na vojenskú pôžičku. Lístky boli v predaji u jelšavského obchodníka Ľudovíta (Lajos) Csernoka. V programe o. i. mal vystúpiť Ladislav (László) Máthé, výkonný riaditeľ sporiteľne s odborným referátom.