Ujitás az interurbán telefonnál
Správa o tom, že generálne riaditeľstvo uhorskej kráľovskej pošty a telegrafu pod č. 8687/1911 vydalo smernicu o zmene pri medzimestských hovoroch. Ak volajúci vyplatí vopred poplatok za hovor môže volať priamo z domu.