Elszámolás - Haraszthy, Miklós 18??-19??; Fabian, Arnold
Text verejného finančného vyúčtovania z príjmov z tanečnej zábavy, ktorú organizoval Humenský atletický klub (A homonnai Athletikai club, skratka HAC) v Humennom 11. 11. 1911. Čistý zisk je 131,72 korún. Prehľad prispievateľov a výška ich príspevku. Menovité poďakovanie účinkujúcim