Homonnai sikkasztás
Správa o tom, že za falšovanie finančného denníka slúžnovského úradu v Humennom za roky 1909-1910 budú okrem účtovníka braní na zodpovednosť aj tabulárny slúžny Martin (Márton) Héricz a hlavný slúžny Mikuláš (Miklós) Haraszthy.