Árverési hirdetményi kivonat - Meneszdorfer, Bartolomej; Truszka, Karol
Správa o dražbe majetkov Štefana Czihi v Stropkove 11. 01. 1912 v prospech dražiteľa Jána (Jánosa) Lukácsa. Majetky sú zapísané v pozemkovej knihe č. 4 a 271 mestečka Stropkov. Oznam zverejnený v Stropkove 23. 11. 1911.