Árverési hirdetményi kivonat - Meneszdorfer, Bartolomej; Truszka, Karol
Text oznamu o uskutočnení verejnej dražby majetkov pani Chaimné [?] Cimet, rod. Rachel Berger v prospech Stropkovskej sporiteľne, účastinnej spoločnosti. Dražba sa uskutoční v Stropkove 12. 01. 1912. Pozemky menovanej zapísané v pozemkovej knihe Stropkova č. 368/1911. Text dražby zverejnený v Stropkove 23. 10. 1911