Árverési hirdetményi kivonat - Meneszdorfer, Bartolomej; Truszka, Karol
Text ozamu o verejnej dražbe majetkov Benjamína Sterna v prospech dražiteľa Jakaba Süsskinda. Verejná dražba sa uskutoční v obci Závada dňa 22. 12. 1911. Pozemky vydražovaného sú zapísané v pozemkovej knihe obce Závada č. 38, 39. Zverejnené v Stropkove 7. 10. 1911