Községi választások
Úvodník sa zaoberá kritikou komunálnych volieb v Humennom dňa 13. 12. 1911. Do predstavenstva mesta sa po decembrových voľbách dostali síce uhladení elegáni oproti predchádzajúcim, ale podstata ostala rovnaká. Pravdepodobne nebude nasledovťa rozvoj mesta.