Érettségi vizsgálatok
Za členov maturitnej komisie na Štátnu vyššiu obchodnú školu v Revúcej v školskom roku 1916/7 boli vymenovaní: riaditeľ Alexander (Sándor) Gyulai (navrhlo ho Uh. ministerstvo školstva) a finančný riaditeľ cukrovaru v Šuranoch [Nagysurányi Czukorgyár és Finomitó, r. t.] Dr. Alexander (Sándor) Beck (navrhlo ho Uh. ministerstvo obchodu). Maturitné skúšky sa budú konať dňa 11. 06. 1917.