Értesités - Az elnökség
Oznam predsedníctva Spolku učiteľov obecných škôll Zemplínskej župy ( A Zemplénvármegye Általános Tanitó Egyesület) o konaní volebného zhromaždenia dňa 20. 11. 1911. [Nie je uvedené miesto konania.]