Elhunyt urnő
Zosnulá vdova Urszínyi, rod. Madarász Zuzana (Zsuzsánna) bola manželkou Matúša (Mátyás) Urszínyiho. Pochádzala zo známej rodiny zo Štítnika. Jej brat Pavol (Pál) Madarász pôsobil ako finančný radca v Rimavskej Sobote. Syn Július (Gyula) Madarász vykonával funkciu okresného lekára v Putnoku (HU). [Literatúra: Forgon, M., s. 440-441, Štatistika 1917, s. 135, 215].