Tüzoltói mulatság
Správa o tom, že sú v plnom prúde prípravné práce na uskutočnenie spoločenskej zábavy dňa 14. 01. 1912, ktorej hlavným organizátorom je Humenský dobrovoľný hasičský spolok (A homonnai Önkéntes Tüzoltó Egyesület).