Esküvők
Správa o dvoch sobášoch dňa 26. 12. 1911. Právnik z Humenného Ľudovít Haraszthy sa oženil s Vilmou Rónai, dcérou vedúceho pozemkovej knihy v Humennom. **Riaditeľ nemocenskej poisťovne v Humennom Armín Székely sa oženil s Elenou Grauer z Mysliny