Árverési hirdetményi kivonat - Adamkovich, [Viktor]; Ronai, Karol
Text dražobného oznamu podľa ktorého majetky vydražovaného Juraja Fecsina, zapísané v pozewmkovej knihe obce Čukalovce č. 8 a č.108, budú na verejnej dražbe pri obecnom dome v Čukalovciachm dňa 12. 01. 1912 vydražené v prospech dražiteľov Anny Czudnák a spol. Oznam zverejnený v Humennom 16. 09. 1911.