Hymen hir
Správa o zásnubách kráľovského hlavného inžiniera Adolfa Bächera z Humenného a Boženy (Bözsike) Pali v januári 1912. Nevesta bola dcérou bývalého okresného sudcu Ľudovíta Paliho a matky rod. Jolana Durcsinszky (vnučka policajného radcu)