Szabad liceum
Správa o tom, že v rámci cyklu prednášok "Slobodné lýceum" v Humennom 7. 01. 1912 vystúpi stredoškolský profesor Ľudovít Wessely s témou prednášky "vzduch". V kultúrnom programe vystúpi Alžbeta Pápay s hrou na klavír.