A villlanytelep kibővitése
Správa o tom, že na jar roku 1912 bude rozšírená elektáreň v Humennom o stroj, ktorý má 120 konských síl a tak je predpoklad, že nebudú žiadne problémy so zásobovaním elektrickým prúdom. Majiteľ Alexander (Sándor) Andráši.