Fogorvosi rendelést tart... - Hegedüs, József
Inzerát v ktorom zubný lekár z Budapešti ponúka svoje služby pre obyvateľov Humenného v januári 1912. Ordinovať bude v hoteli Stefania do večerných hodín.