Liceum
Referát o konaní ďalšej prednášky z cykly Slobodné lýceum v Humennom 7. 01. 1912. Úvodný predslov mal riaditeľ meštianskej a vyššej obchodnej školy Alex (Elek) Cseh. Na klavíry hrala Alžbeta (Bözsike) Pápay. Prednášku s témou vzdelanosti starých Maďarov predniesol profesor školy Ľudovít (Lajos) Wessely. Ďaľšia prednáška bude prednesená profesorom Jánom Neuwirthom na tému "vzduch" 14. 01. 1912.