A Homonnai Önkéntes Tüzoltó Egyesület... - *
Správa o prípravách organizovania tanečnej zábavy - plesu Humenským dobrovoľným hasičským spolkom. V kultúrnom programe vystúpi pár členov divadelnej spoločnosti László Szabadosa, ktorí v tom čase hosťujú v Humennom.