A homonnai sikkasztás ügyében...
Informácia o tom, že podžupan [Gyula Dókus] ukončil 12. 01. 1912 finančnú kontrolu v slúžnovskom úrade v Humennom, kde došlo k finančnej sprenevere. Konštatovanie, že chýbajúce peniaze (3 tisíc korún) sú výhradne dielom účtovníka Alexandra (Sándor) Körössyho. Slúžny Matin (Márton) Héricz vzal na seba hmotnú zodpovednosť z toho dôvodu, že podpisoval všetky účty naslepo, bez kontroly. Z tohoto dôvodu je pravdepodobné, že súdne konanie bude pozastavené.