A homonnai tankerület bajai - Györffy, Jozef
Polemika na stránkach zemplínskych novín [Zemplén č. 24/1911] ohľadom počtu chýbajúcich škôl a počtu nezaškoliteľných detí z tohoto dôvodu. Riaditeľ Humenskej expozitúry župného školského inšpektorátu požaduje v januári roku 1912 tieto skreslené početné údaje v novinách Zemplén uviesť na pravú mieru.