Gyászhir - *
Správa o smrti Jolany Csengery ([1832]-1912)v Humennom 22. januára 1912. Bola švagrinou Júliusa Durcsinszkého, policajného radcu Humenného. Zomrela ako 80 ročná. V mladších rokoch sa zúčastňovala všetkých dobročinných podujatí mesta a dávala dary. Bola v príbuzenskom vzťahu s rodinami Géczy a Olsavszky.