Nyilvános nyugtázas
Text finančného vyúčtovania zo školskej zábavy v Humennom, ktorú organizovala Humenská rímskokatolícka meštianska dievčenská škola ( A homonnai róm. kath. leány polgári iskola) 11. 02. 1912. Čistý zisk bol 124,20 korún. Menoslov predplatiteľov vstupeniek a výška ich príspevku.