Az Orsz. Tüzoltószövetség...
Správa o konaní výročnej schôdze krajinského združenia požiarnikov v Budapesti (HU) 3. 03. 1912 pod predsedníctvom grófa Ernő Széchenyi a odborným vedením Mikuláša (Miklós) Poósa, [profesora štátnej rezbárskej školy v Humennom. Tlačová chyba v mene textu "Koós"].