A homonnai kórház betegállománya...
Glosa kladne hodnotí súčasný stav verejnej nemocnice v Humennom. Odkedy je nemocnica pod vedením hlavného lekára Dr. Gejzu (Géza) Hazay-ho vykazuje veľkú návštevnosť (vyše 100 ľudí). Samotná budova nemocnice je veľmi schátralá, potrebovala by byť zreštaurovaná.